Vattenflaskor med egen etikett

Våra flaskor fyller vi med naturligt mineralvatten- på Tollagården, precis vid Siljans strand i Dalarna.
Antal Vår produktion är mångsidig. Ni har möjlighet att köpa från 270 flaskor med egen etikett. Detta innebär att även event med få deltagare kan erbjudas kundanpassad vattenflaska. Även stora event som vill ha många flaskor kan erbjudas en lösning där varje enskild flaska har ett unikt utseende. Flaska Våra standardflaskor är 33 cl och 50 cl. Etikett Det är just etiketten som skall kommunicera Ert budskap. Här finns det många kreativa lösningar som vi gärna berättar mer om. Våra standardetiketter är av miljöriktigt materiell som går att välja mellan vit eller transparent bakgrund med fyrfärgstryck. Hållbarhet - Stilla vatten 18 månader - Kolsyrat vatten 9 månader Kork Vi har två olika korkar
  • skruvkork finns i svart, vit, blå, röd
  • sportkork finns i svart, vit och blå
Ett bra sätt att ge flaskan en längre livstid är att förse den med en sk sportkork. Då är sannolikheten större att flaskan fylls på nytt och Ert budskap gör sig påmint ytterligare en gång. Leveranstid Aldrig längre än 5 veckors leveranstid. Är det bråttom och Ni behöver få fram en produktion snabbt? Ring oss! Streckkod och pantsymbol Alla våra etiketter är försedda med pantsympol och streckkod. Detta för att flaskan efter sin förbrukning skall kunna pantas och skickas tillbaka till Returpack. Panten är 1 kr. Beställa Följande krävs för en komplett order:
  1. Storlek på flaskan?
  2. Kolsyrat eller stilla vatten?
  3. Vilken kork samt färg?
  4. Antal flaskor?
  5. Typ av etikett?
  6. Önskat leveransdatum?
  7. Leveransuppgifter? Glöm ej namn och mobnr till godsmottagare!
  8. Skicka till order@aquavisibility.se! Glöm ej eventuell fakturamärkning!

Fler produktbilder (klicka för förstoring)

Att beställa

Ibland kan det vara svårt att välja rätt. Tveka aldrig att ringa eller maila oss. Då får du svar direkt - och slipper att fundera mer. 08-400 204 80 info@aquavisibility.se.

Lycka till
/Jocke